Wie zijn wij?

Onder leiding van René Schiphof (gevestigd in Hippolytushoef) werken wij samen met vertrouwde zelfstandige metselaars en voegers uit de omgeving van gemeente Hollands Kroon. 
Allen beschikken we over de nodige ervaring in verschillende disciplines waardoor wij van alle markten thuis zijn en de werkzaamheden kunnen uitvoeren van A tot Z. 

Sinds 1997 zijn we actief in de bouwwereld en in 2011 hebben we de stap genomen om als ondernemer verder te gaan onder de naam Schiphof Bouw. Toen nog met veel timmerwerk en regelmatig actief in het metsel- en voegwerken voor de aannemers, bouwbedrijven, zzp'ers en particulieren. Door de toenemende vraag naar ons metsel- en voegwerk hebben we in 2021  besloten het metsel- en voegwerk te scheiden van de overige bouwwerkzaamheden en is ME-VO geboren. 

Onze werkzaamheden bestaat o.a. uit traditioneel metselwerk met een afwerk voeg of het metselen met doorstrijk mortel (pointmaster). Of het nu halfsteens-, wild- of kruisverband mag worden wij staan graag klaar voor aannemers, bouwbedrijven, zzp'ers en particulieren om het metsel- en/of voegwerk op ons te nemen. 

 


ME-VO  Metsel- en voegwerken

Postadres: Noord Gesterweg 7, 1779 EA Den Oever 

Werkplaats: Molenpad 4, 1777 HZ Hippolytushoef

Tel: 06 411 766 25

Mail: info@me-vo.nl

KvK nr: 51521156

BTW nr: NL002137790B10